+370 604 01010
I-V 09:00 - 18:00

Atsinaujinkite programėlę "SELPHY Photo Layout" ir išplėskite "Canon Selphy Square QX10" nuotraukų spausdintuvo funkcijas



Atsisiųskite programėlės "SELPHY Photo Layout" atnaujinimą (V3.1) ir išnaudokite visas nuotraukų spausdintuvo "Canon Selphy Square QX10" galimybes!

SVARBIAUSI ATNAUJINIMAI (V3.1):
Kampų užapvalinimas
Galimybė spausdinti 6 nuotraukas viename puslapyje
Naujų operacinių sistemų "iOS 16", "iPadOS 16" ir "Android 13" palaikymas


Daugiau informacijos apie programėlę: https://www.canon-europe.com/apps/selphy-photo-layout/

Atsisiųsti programėlę su atnaujinimu galite čia:
IOS naudotojams: https://apps.apple.com/us/app/selphy-photo-layout/id1349015402?platform=iphone
Android naudotojams: https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.canon.ic.photolayout



KODĖL VERTA ĮSIDIEGTI ATNAUJINIMĄ?

1) Atnaujinkite programėlę ir pasirinkę naują skirtuką “kampai” galėsite pritaikyti kampų užapvalinimo funkciją. Reguliuokite užapvalinimą naudodami slankiklį - nuo kvadratinių kampų iki visiškai apvalaus paveikslėlio.
2) Kampų užapvalinimą galima naudoti su įvairiomis išdėstymo parinktimis, kad sukurtumėte apvadą aplink paveikslėlius arba tiesiog suteiktumėte maketams dinamiškesnę ir įdomesnę formą.
3) Kampų suapvalinimas yra tai, ko savo programose neturi "Fujifilm", todėl tai yra dar viena priežastis rinktis "Canon Selphy Square QX10", o ne "Instax".
4) Be ankstesnių 2, 3 ir 4 nuotraukų išdėstymų, dabar su "Canon Selphy Square QX10" galite spausdinti 6 nuotraukas viename puslapyje. Galima naudoti ir horizontalius, ir vertikalius vaizdus – tai puikiai tinka renginiams, šventėms ar minėjimams!
5) Įdiegtas naujų operacinių sistemų "iOS 16", "iPadOS 16" ir "Android 13" palaikymas. *"Android 8" palaikymas bus pašalintas dėl pasibaigusių operacinės sistemos saugumo atnaujinimų.
6) Šiuo atnaujinimu išplečiamos "Canon Selphy Square QX10" funkcijos, suteikiama daugiau pritaikymo galimybių ir parinkčių, atspindimas smagus ir kūrybingas QX10 pobūdis.
7) 6 nuotraukų išdėstymas puikiai tinka išmaniųjų telefonų naudotojams, be to, naudotojai galės atspausdinti daugiau nuotraukų. Tai suteikia dar vieną galimybę kurti koliažus ir gali būti naudojama lipdukams kurti, nes naudotojai gali atspausdinti 6 nuotraukas ir jas apkirpti, kad būtų galima sukurti atskirus lipdukus.
8) Kampų suapvalinimo galimybė leis kurti įdomesnius ir patrauklesnius maketus.