+370 604 01010
I-V 09:00 - 18:00

Creative world of portraits with Nordic Photographer Martina Wärenfeld

Creative world of portraits with Nordic Photographer Martina Wärenfeld

Mūsų partneris Canon, kviečia prisijungti prie tiesioginės transliacijos, kurios metu, profesionali fotografė Martina Wärenfeldt pasidalins savo patirtimi, kaip prasidėjo jos kelionė su kūrybiniais žmonių portretais ir kaip ji kūrė savo svajonę ir ją pavertė verslu.

Renginio metu ji pasakos apie savo darbo procesą, nuo idėjos iki užbaigto įvaizdžio. Ji taip pat papasakos kokią fotografavimo įrangą naudoja ir kaip ją pritaiko savo kūryboje.

Tiesioginės transliacijos metu galėsite užduoti klausimus, tiek Martinai, tiek „Canon“ produktų specialistui Olli Turtiainenui, ir gauti patarimų, bei kūrybinio įkvėpimo.

Martina Wärenfeldt yra daugybę apdovanojimų pelniusi fotografė, kurianti meninius portretus, paprastiems žmonėms. Ji mano, kad nufotografuotas portretas įgauną tam tikrą vertę ir atskleidžia žmogaus esybę. Brangus atminimas ateinančioms kartoms. Vaikystėje ji visada svajojo tapti menininke. Šiuo metu Martina nuėjo didelį kelią perteikdama savo meną portretuose ir tai nori pasidalinti su jumis.

Registruokitės nemokamai ir jei dėl kokių nors priežasčių negalite dalyvauti, vis tiek gausite nuorodą ir pamatysite visą renginį savo norimu laiku.

Užsiregistruoti galite čia - https://bit.ly/3vYnAAY