+370 604 01010
I-V 09:00 - 18:00

Fototechnikos nuoma

► Kas yra fototechnikos nuoma ir kam ji skirta
  • Fototechnikos nuoma - tai paslauga skirta profesionaliems ir pradedantiesiems fotografams norintiems fotografuoti profesionalia fototechnika, jos neįsigyjant.
  • Fototechnikos nuomą labai pamėgo mūsų klientai, kurie neapsisprendžia kokį fotoaparatą, objektyvą, blykstę ar kitą fototechnikos priedą jiems reikia įsigyti. Fotonuoma padeda apsispręsti ir įsigyti tokį objektyvą ar fotoaparatą, kokio Jums reikia.
  • Jei Jūsų fotoaparatas sugedo, o Jūsų laukia svarbus įvykis, kelionė ar renginys - išsinomuokite fototechniką, kol ji bus servise.

► Fototechnikos nuoma pigiau

  • Fotoaparatai gali būti nuomojami atskirai ir komplekte su pasirinktu objektyvu ar blykste. Objektyvai, blykstės bei kiti priedai gali būti nuomojami atskirai ir su fotoaparatu. Lojaliems klientams ir nuomojantiems kelis fotopriedus, komplektus visada taikomos lanksčios nuolaidos ir pasiūlomos geriausios fotonuomos kainos.
  • Taisantiems fototechniką pas mus fototechikos nuomai taikomos specialios nuolaidos.
  • Standartinė nuomos kaina taikoma nuomojant pasirinktą fototechniką 1 dienai. Nuomojant ilgesniam laikotarpiui visada taikome nuolaidas.
2 dienos  3 dienos 4 dienos  5 dienos 7 dienos Savaitgalis Mėnesis
-20% -25% -30% -40% -50% -25% -70%
 

► Fototechnikos nuoma visoje Lietuvoje

Fototechniką nuomai pristatome į visus mūsų salonus arba Jūsų pasirinktą vietą. Klaipėdoje ir Kaune atsiimant fototechniką mūsų salonuose užsakymai pristatomi nemokamai. Pasirinkus fotonuomos pristatymą į namus - papildomai reikia susimokėti  8.40 € išsiuntimo ir  parsisiuntimo mokestį.

► Fototechnikos nuomos sąlygos

  • Fotonuomos sutartį sudarant mūsų salone Jums reikia turėti asmens dokumentą (pasą arba ID kortelę), studento pažymėjimą, darbovietės pažymėjimą (fiziniams asmenims), įmonės registracijos pažymėjimo kopiją, įgalioto asmens pasiimančio foto techniką asmens duomenis (juridiniams asmenims). Sudarant nuomos sutartį nuotoliniu būdu, šie dokumentai gali būti atsiunčiami el.paštu arba faksu. Asmens dokumentai yra reikalingi patikrinimui ar su klientu galima sudaryti sutartį ir nuomos sutarties sudarymui (konfidencialumą garantuojame).
  • Užsakant fototechnikos nuomą į namus reikia sumokėti 100% užstatą, kuris būna grąžinamas atidavus nuomojamą techniką.
  • Mokėjimai priimami grynais, kortele arba bankiniu pavedimu. Fototechnika nuomojama tik sumokėjus.
  • Rekomenduojame techniką pasiimti salone, pasitikrinti įrangos funkcionalumą, vėliau pretenzijos nepriimamos.
  • Nuomojama technika nėra apdrausta, klientas prisiima pilną atsakomybę dėl jos saugumo. Jeigu fototechnika grąžinama blogesnės būklės nei buvo paimta, išskyrus natūralų nusidėvėjimą ir gedimus dėl šios priežasties, klientas atsako už padarytus nuostolius.