+370 604 01010
I-V 09:00 - 18:00

COOPH One-piece Leather Hand Strap - Berry C110039207

COOPH One-piece Leather Hand Strap - Berry C110039207
49.99
Turime sandėlyjePrekyboje Yra
Pristatymas per 0-2 d.d.Atsiimk parduotuvėj nemokamai!
Liko 1 vnt.
Turite klausimų? +370 604 01010 Siųskite užklausą

COOPH One-piece Leather Hand Strap - Berry C110039207 aprašymas

COOPH vientisas odinis rankos dirželis - uogų spalvos C110039207. Vientisas odinis rankinis dirželis yra naujausias COOPH dirželis. Šiam dirželiui naudojamas tik vienas odos gabalas su visiškai unikaliu pynimo būdu. Rezultatas: jokių siūlių, klijų ir kniedžių, galinčių subraižyti fotoaparatą. Šis gražus dirželis yra patvarus ir rankų darbo, pagamintas Austrijoje. Tai fotoaparato dirželis, sukurtas taip, kad puikiai atrodytų ir jaustųsi, o kartu būtų pakankamai tvirtas nešiojant vertingiausią fotografo turtą.

 

 

 

 

 

BŪKITE PASIRUOŠĘ, FOTOGRAFUOKITE STILINGAI


Vos tik pirmą kartą užsidėję COOPH vientisą odinį rankos dirželį, iškart suprantate, kad tai, ką dėvite ant riešo, yra gyvenimo draugas. Tai išties laikui nepavaldus aksesuaras, kuriame dera neprilygstamas patvarumas ir rafinuotas stilius. Dirželis pagamintas iš unikaliai pintos aukščiausios kokybės odos, todėl jį tikrai malonu nešioti. Jis idealiai tinka fotografams, mėgstantiems diskretiškiau nešiotis fotoaparatą ir tuo pat metu laikyti jį po ranka. COOPH vientisas odinis rankinis dirželis puikiai tinka fotografuojant skrydžio metu, todėl būsite pasiruošę ypatingai akimirkai.

 

 

 

VIENA DALIS - PUIKI APSAUGA


Fotoaparato dirželis skirtas tam, kad fotografai galėtų nešiotis fotoaparatą nesirūpindami jo saugumu. Tad kokia nauda iš fotoaparato dirželio, kuris palieka nemalonių įbrėžimų ant svarbiausio jūsų įrangos elemento? Pavadinimas išduoda, kad COOPH vientisas odinis dirželis yra pagamintas tik iš vieno odinio dirželio. Unikali pynimo technika leidžia mums sukurti šį atskirą aksesuarą be jokių klijų, siūlių ar kniedžių. Tai reiškia, kad nėra kietų dalių, kurios galėtų subraižyti jūsų fotoaparatą, taip pat užtikrinama, kad gamybos proceso metu susidarys kuo mažiau atliekų.

 

 

 

 

PATVARI MEDŽIAGA


Jei kuriate aksesuarą, kurį iš esmės sudaro tik vienas vienintelis odinis dirželis, dar svarbiau pasirinkti tinkamą odos rūšį. Mes pasirinkome aukštos kokybės vokišką riebią odą. Ši ypatinga nubuko odos rūšis yra patvari ir užtikrina mūsų fotoaparatų dirželių ilgaamžiškumą. Jos ypač vaškinis paviršius suteikia tikrai malonų pojūtį ir prisideda prie bendro unikalaus stiliaus. Savo COOPH vientisus odinius rankų dirželius papildėme aukštos kokybės vokiškais plieniniais žiedais, kad užtikrintume fotoaparato saugumą.

 

 

 

RANKŲ DARBO, PAGAMINTA AUSTRIJOJE


Yra tam tikras žavesys kurti ką nors plikomis rankomis. Jei perkate rankų darbo gaminį, tiesiog jaučiate meilę ir atsidavimą, su kuriuo kuriami šie vertingi amatininkų dirbiniai. Dar labiau, jei jie pagaminti išskirtiniu procesu. Meistriškai rankų darbo mažose dirbtuvėse Klagenfurte mūsų dirželiai gaminami naudojant specialią pynimo techniką. Tai dar labiau padidina mūsų COOPH vienetinių odinių rankinių dirželių unikalumą ir paverčia juos vienu iš išskirtiniausių COOPH asortimento gaminių.

 

 

 

 

Pristatymo laikas 0-2 d.d.

Išmėginkite mūsų parduotuvėje!

Klaipėda Adresas: Taikos pr. 17 Darbo laikas: I-V 10:00 - 19:00 VI 10:00 - 15:00 VII nedirba Telefonas: +370 800 71010
Specifikacija
Gamintojas(?) COOPH
Pristatymo laikas 0-2 d.d.
Prekės kodai

7751NRD 901003901078

Atsiliepimai

0 vidutinis įvertinimas (0 įvertinimų)

 0
 0
 0
 0
 0

Palikite atsiliepimą

Vertinti gali tik prisijungę vartotojai.

Palikti pirkėjų atsiliepimai (0)

Atsiliepimų kol kas nėra. Būk pirmas!