+370 604 01010
I-V 09:00 - 18:00

Sigma I series naujienos


 

Scena paruošta – skubėkite kurti! Pristatome jums naujus Sigma I serijos objektyvus!


Sigma I serijos objektyvus malonu naudoti ir jie taip natūraliai laikosi rankoje, kad norėsite jų griebtis kiekvieną kartą fotografuodami. I serijos objektyvai yra daugiau nei įrankis, leidžiantis fotografuoti gražias nuotraukas. Jie skirti jūsų fotografijos stiliui patobulinti. Jie sukurti taip, kad padėtų jums įgyvendinti kūrybinę viziją. Tokia yra šios naujos serijos raidės "I" koncepcija.

SIGMA I serijoje yra su visu kadru suderinamų objektyvų, kurie suteikia naują vertę beveidrodėms sistemoms. Puikių optinių savybių ir kompaktiškumo, idealiai tinkančio mažesniems ir lengvesniems šiuolaikiniams beveidrodžiams fotoaparatams, derinys suteiks jums naujų tobulo kadro galimybių.

SIGMA supranta, kad šiuolaikiniame pasaulyje galime rinktis iš daugybės fotoaparatų. Tačiau daugelis fotografų, rinkdamiesi fotoaparatą ir objektyvą, ieško ko nors daugiau nei tik fiksuoti vaizdus, todėl I serijos objektyvai yra puikus tobulų optinių savybių, išskirtinio patogumo ir kompaktiškų formų derinys. Objektyvas yra ne tik jūsų fotoaparato įrangos dalis, bet ir fotografijos partneris, su kuriuo patirsite daugybę nuostabių akimirkų. SIGMA I serija naujai pažvelgia į tai, kas yra objektyvas, ir siūlo naują naudotojo patirties lygį, užtikrindama, kad objektyvas visais atžvilgiais būtų aukščiausios kokybės.

"Pagaminta Japonijoje" - toks buvo SIGMA identitetas nuo pat jos įkūrimo. Tai atsispindi visuose I serijos aspektuose, įskaitant gamybos, metalo apdirbimo ir surinkimo technologijas.

"I" serija džiugina regos pojūčius, nes leidžia užfiksuoti gražius vaizdus, tačiau patenkina ir kitus pojūčius, ypač lytėjimo ir klausos. Tvirtas ir solidus viso metalinio korpuso pojūtis. Sklandus ir tvirtas fokusavimo žiedo judesys. Tikslus diafragmos žiedo ir jungiklių spragtelėjimas.

Sigma I serija – tai objektyvų asortimentas, geriausiai atitinkantis jūsų fotografavimo stilių!


Kviečiame įsigyti naujus SIGMA "I" serijos objektyvus:

Sigma 20mm F2 DG DN Sony E
Sigma 20mm F2 DG DN L-Mount
Sigma 24mm F2 DG DN Contemporary (L-mount)
Sigma 24mm F2 DG DN Contemporary (Sony E)
Sigma 35mm F2 DG DN Sony E
SIGMA 35MM F2 DG DN L-Mount
Sigma 50mm F2 DG DN [Contemporary] for Sony E-Mount
Sigma 50mm F2 DG DN [Contemporary] for L-Mount
Sigma 65mm F2 DG DN Sony E
Sigma 65mm F2 DG DN L-Mount
Sigma 17mm F4 DG DN [Contemporary] for Sony E-Mount
Sigma 17mm F4 DG DN [Contemporary] for L-Mount
Sigma 24mm F3.5 DG DN Sony E
Sigma 24mm F3.5 DG DN L- mount
Sigma 45mm F2.8 DG DN (Sony E)
Sigma 45mm F2.8 DG DN (L mount)
Sigma 90mm f/2.8 DG DN Contemporary (Sony E)
Sigma 90mm f/2.8 DG DN Contemporary (L-mount)