+370 604 01010
I-V 09:00 - 18:00

Apie viską

Simona9632012-08-24

Sveiki, noreciau paklausti ka manote apie kompiuteri ASUS X54C B815/3/320/W7? Trukumai, privalumai ir pan.

Eligijus Levanas ответил2012-09-04 00:00:00

Sveiki,

    Vieniems gali būti trūkumas, kitiems privalumas, tačiau trumpai apibrėžiu kelis pagrindinius šio kompiuterio bruožus. Išorės dizainas visai neblogas, tačiau atsidarius kompiuterį pradžioje išgąsdino dideli mygtukai (bent jau taip pradžioje pasirodė). Kadangi kompiuteris turi 15,6 colių ekraną, tai ir pilnai klaviatūrai vietos liko, kas labai patogu, o kalbant apie mygtukus jie sėkmingai užpildo visą erdvę ir rašyti patogu net grubesniam vyriškiui, kuris turi storesnius pirštus. Pats kompiuterio korpusas nėra toks tvirtas kaip verslo klasės kompiuterio, tačiau patikimai tarnauja. Kompiuteris intensyviau pasinaudojus nekaista, yra didelis privalumas ateičiai, tai: USB 3.0 jungtis, žymiai spartesnė už 2.0 versiją (tačiau tik su įrenginiais kurie palaiko US3.0). Jei nenaudojate išorinės pelytės tai vadinamasis touchpad'as tikrai labai tiksliai veikia ir turi nemažai konfigūravimo galimybių. ASUS gaminiai pasižymi patikimumu ir apie pagrindinės plokštės gedimus tenka girdėti labai retai, taigi tvarkingai naudojantis šiuo kompiuteriu, jo pakaks iki tol kol jis pasens morališkai :) Tvarkingai instaliavus operacinę sistemą ir visas tvarkykles neatsiranda jokių problemų naudojantis kompiuteriu. Tai tikrai puikus kompiuteris skirtas darbui ir pramogoms, jei tai ne žaidimai, nes naujausiems žaidimams reikia galingesnio įrenginio. Nors procesorius gan taupus, tačiau baterija vidutiniška, tad tikėtis jog klausytis muzikos ir naršyti internete pavyks visą darbo dieną be kroviklio pagalbos tikrai nereikia tikėtis. O apie skaičiukus kalbėti nelabai yra ką, nes standžiojo disko talpa vidutiniška, ir daugeliui vartotojų nekaupiančių nelegalaus turinio dideliais mastais, vietos tikrai pakaks. 

      Kompiuteris naujas, tvarkingai prižiūrėkite ir jis tikrai tarnaus, jei nesate video redagavimo entuziastas šio kompiuterio tikrai pakaks, nors iš dalies galima dirbti ir su video medžiaga. 

Sėkmės ;)

vygantas12392012-02-23

Sveiki noriu pirkti nesiojama kompiuteri SAMSUNG RV520 KOKIE butu priva
lumai ir trukumai?

Donatas Pivorius ответил2012-02-23 00:00:00

Laba diena, šis modelis yra biudžetinė versija.

Pliusai- jis turi talpų 500gb. kietąjį diską, Intel GMA HDvaizdo plokštę 4GB ram, Windows 7 Home Premium 64bit operacinė sistema.

Trūkumai- modelis gan senas.

Siūlytume rinktis ne standartinės specifikacijos SAMSUNG RV520 pavyzdžiui Samsung NP-RV520-A01EE

 

SIEBEL2011-10-04

Sveiki, kaip su RAM'ų nuskaitymu, jei noriu turėti 6 ar 8 GB tai koks turi būti procesorius ar operacinė sistema, nes kituose kompiuteriuose yra po 2 ar 3 GB tai juos rodo visų platformų OS. Ar būtina įrašyti 64 bitų windows jei noriu naudotis 6 GB ramų galimybėmis. ?

Gintautas Čeponis ответил2011-10-14 00:00:00

Laba diena,

norint, kad OS pilnai išnaudotų esamą operatyvios atminties kiekį šiuo atveju reiktų įdiegti 64bitų operacinės sistemos versiją.

Labas, noriu daugiau suzinoti kuo skiriasi i3, i5 ir i7 procesoriai? vien tik greiciais ar ir dar kazkuo?

Gintautas Čeponis ответил2011-09-05 00:00:00

Laba diena,

šie procesoriai skiriasi ne tik savo greičiais, bet branduolių skaičiumi ir sparčiosios atmintinės dydžiu, kurie bene geriausiai apsprendžia procesoriaus efektyvumą. Kuo procesorius turi daugiau branduolių tuo daugiau lygiagrečių procesų gali vykdyti vienu metu. Tuo tarpu sparčioji atmintinė (cache) - tai tarpininkas tarp procesoriaus ir pagrindinės atminties ir skirta atminties sistemos našumui padidinti. Pats sparčiosios atmintinės veikimo principas remiasi tuo, kad dažniausiai naudojami duomenys kopijuojami iš pagrindinės atminties į sparčiąją atmintį ir šioje saugomi kurį laiką. Kai procesoriui prireikia duomenų ar komandų, jis pirmiausia jų ieško sparčiojoje atmintinėje ir tik jų neradęs kreipiasi į pagrindinę atmintį. Tad šiuo atveju kuo sparčioji atmintinė didesnė, tuo daugiau duomenų ar komandų gali talpinti savo atmintyje ir greičiau perduoti juos procesoriui.

i7 procesorius turi 2,4 ar 6 branduolius priklausomai nuo modelio ir 4-8MB cache (sparčiąją atmintį).

i5 procesorius turi 2 arba 4 branduolius ir 3-6MB cache (sparčiąją atmintį).

i3 procesorius turi tik 2 branduolius ir 3-4MB cache (sparčiąją atmintį).

Na, o kuris procesorius labiausiai tiktų jums priklauso tik nuo jūsų poreikių. Pagal ŠIĄ lentelę galite atsirinkti, kuris procesorius būtų optimalus būtent jums.

1 из 1 pages
  1. 1
4 из 4 questions

Задайте вопрос