+370 604 01010
I-V 09:00 - 18:00

Foto nuomos specialūs pasiūlymai

Nuomokis atskiras prekes arba visas iš karto!

Velniškas savaitgalio pasiūlymas - tai labai karšta proga tiek išbandyti naują fototechniką, tiek suplanuotą savaitgalio fotosesiją nufotografuoti naudojant profesionalią įrangą. Už šią kainą produktus turėsite visas tris dienas, tad laiko užteks net kelioms fotosesijoms!

Ką daryti jei norite pasinaudoti šiuo pasiūlymu? Tiesiog skambinkite nurodytu telefonu - laimi pirmas rezervavęs! Jei ant Jums aktualaus produkto užrašyta jog jis jau išnuomotas, tai bandyti neverta - pavėlavote, tačiau nenusiminkite - sekantį penktadienį vėl turėsite galimybę išsinuomoti fototechniką su velniška nuolaida.

Nauji akcijiniai produktai skelbiami ketvirtadienį. Nuomotis galite tiek vieną, tiek du, tiek visus tris produktus, tik nepamirštkite, jog norėdami išsinuomoti visą fototechniką iš karto, turite tą padaryti tol, kol niekas nespėjo rezervuoti nei vienos iš prekių. Paskubėkite! "Pasiūlymas galioja" ir "Kitas pasiūlymas po" laikmačiai rodo likusį laiką iki pasiūlymo pabaigos ir kito pasiūlymo pradžios.

Rezervuoti produktus galite tik kol "pasiūlymas galioja" laikmatis yra aktyvus. Tikslus pasiūlymo terminas yra nuo penktadienio 10:00 iki penktadienio 16:00. Per šį laiką turite suspėti paskabinti ir rezervuoti Jums aktualias prekes, atsiimti produktus galėsite Jums patogiu metu. Jei spėsite iki salono, kuriame yra Jūsų prekė, darbo laiko pabaigos, fototechniką galėsite pasiimti jau penktadienį, grąžinti reikės pirmadienį. Šį penktadienį visa fototechnika yra Kauno centriniame salone, Vilniečius ar Klaipėdiečius ji pasieks tik šeštadienį.

Jei fototechniką norite turėti ilgesnį laiką, tas įmanoma be problemų, tačiau papildomoms nuomos dienoms akcijinė kaina nebus taikoma. Taip pat prie "velniško savaitgalio pasiūlymo" galite išsinuomoti ir papildomos fototechnikos pilno nuomos sąrašo, bet nepamirškite, jog neakcijiniams produktams taikoma įprasta kaina.

Fototechniką nuomai galite rezervuoti telefonu 8 675 19972 arba el.paštu [email protected]

Mums Jūsų nuomonė, komentarai ir pasiūlymai labai svarbūs, jei tik turite ką pasakykite - užpildykite šią formą. Ačiū!

Fotonuomos sutartis ir taisyklės