+370 604 01010
I-V 09:00 - 18:00

Naujas Weebill stabilizatorius iš Zhiyun

Stabilizatorius gali būti svarbiausias (šalia fotoaparato) įrankis šiandienos turinio kūrėjams. „Zhiyun“ yra vienas iš pirmaujančių gamintojų ir jo asortimente yra platus stabilizatorių pasirinkimas. Nesvarbu, ar fotografuojate naudodami „iPhone“, ar „RED Komodo“ Zhiyun turi jums skirtą stabilizatorių. Dabar atėjo laikas atnaujintam vieno iš populiariausių jų kardanų „Weebill 2“ variantui.

„Weebill 2“ sukurtas profesionaliems sisteminiams ir DSLR fotoaparatams, pavyzdžiui, „Sony A7III + FE 24-70mm F2.8“ arba „Canon 5D4 + EF 24-70mm F2.8“.

Naujajame stabilizatoriuje rasime keletą įdomių naujų funkcijų, tokių kaip atverčiamas LCD ekranas, patobulinta ergonomika, vaizdo perdavimas ir stipresni varikliai.

„Weebill 2“ yra pirmasis stabilizatorius, kuriame įdiegtas 2,88 colių atverčiamas HD jutiklinis ekranas, leidžiantis atlikti visas komandas. Intuityvi, pasukama ir įtraukiama sąsaja leidžia sąveikauti, taip pat parametrus koreguoti ir filmuotą medžiagą stebėti keliais bakstelėjimais, kad būtų galima filmuoti nepertraukiamai. Vartotojai taip pat gali naudotis intelektualiomis funkcijomis, įskaitant vieno paspaudimo išmanųjį stebėjimą, „time-lapse“ ir gestų valdymą per jutiklinį ekraną, nenaudodami „ZY Play“ programos.

Stabilizatorius turi klasikinį lengvai nešiojamą funkcionalumą, kuris leidžia vartotojams sklandžiai pereiti į apatinį režimą, nepridedant prailginimo elementų ir nekeičiant stabilizatoriaus formos. Puiki rankena palengvina filmavimą mažu kampu ir yra patogi ilgesnėms valandoms filmuojant.