+370 604 01010
I-V 09:00 - 18:00

  (Vieša)

Rikiuoti pagal: pavadinimąkainą

Rodenstock filtrus gamina Vokietijos gamintojas Qioptiq Photonics GmbH & Co. KG. Tai ne tik aukščiausios kokybės filtrų, bet ir objektyvų didelio formato kameroms, fotolaboratorijoms, didintuvams, matavimo įrengimams, gamintojas. Šiuo metu rinkai pristatomi  Digital Pro MC filtrai pagaminti iš itin kokybiško optinio stiklo su visiškai nauju daugiasluoksniu skaidrinimu. Šis skaidrinimas palengvina filtro valymą, ant jo nesilaiko vanduo. Vandens lašai nubėga tarsi nuo lotoso lapo, nepalikdami jokio pėdsako. Filtras yra itin plonu kietinto aliuminio juodintu rėmu, todėl puikiai tinka ir plačiakampiams objektyvams. Pro MC serija skirta ypatingai jautriai skaitmeninei optikai. Visi filtrai daugiasluoksniu skaidrinimu.

UV filtrai blokuodami nepageidaujamus fotografijoje UV spindulius, leis jums išvengti melsvų, nesodrių nuotraukų. Kalnuose ar prie jūros panaikina atmosferos padūmavimą, pagerina nuotraukų detališkumą bei kontrastą.

Optinis stiklas -
Rodenstock stiklas turi aukštą matomos šviesos perdavimą ir nepraleidžia trumpesnių ultravioletinių spindulių kaip 400 nm, kurie turi neigiamos įtakos jūsų nuotraukoms. Atitinka RoHS standartus.   

Plonas stiklas -
Naudojant aukštąsias technologijas, filtrai gaminami su itin kietu daugiasluoksniu skaidrinimu, kurio dėka galima naudoti labai ploną 1.4 mm stiklą. Plonas stiklas leidžia naudoti ir siauresnius rėmelius filtrams, kurie puikiai tinka ir plataus kampo objektyvams.     

Kraštų padengimo privalumai -
Juodas, matinis, anglinis dažas,  naudojamas kraštų  padengimui, sumažina vidinius stiklo atspindžius.

Kokybiškas fotografavimas su plataus kampo objektyvais -
Dėka plonų filtrų žiedų, ypatingai fotografuojant pilną kadrą plačiakampiais objektyvais, išvengiama vinjetavimo nuotraukos kraštuose. Filtro žiedo storis su sriegiu tik: UV = 6.4 mm; PL =7.0mm

Aukštos kokybės anodinis padengimas -
Aukštomis technologijomis, fluoru anoduotas žiedo paviršius garantuoja atsparumą įbrėžimams.

Pažymėtas prekes: Rekomenduoti