+370 604 01010
I-V 09:00 - 18:00

Olympus Zuiko Digital ED 8mm 1:3.5 Fisheye / EF-0835

Olympus Zuiko Digital ED 8mm 1:3.5 Fisheye / EF-0835
Kodas: 09060KVG
Prekyboje: Nebegaminama
Stebėti kainą Į palyginimą
989.99
Archyvas
Pratęsta garantija
Turite klausimų? +370 604 01010 Siųskite užklausą

Olympus Zuiko Digital ED 8mm 1:3.5 Fisheye / EF-0835 aprašymas

ZUIKO DIGITAL ED 8mm 1:3.5 "žuvies akies" tipo objektyvas (atitinka 16 mm žuvies akies lęšį 35 mm sistemoje) siūlo visą 180 ° matymo kampą, leidžiantį sukurti kraštutinę ir patrauklią perspektyvą. Sukurtas skaitmeninei fotografijai, šis 8 mm viso kadro „Fisheye“ objektyvas leidžia peržiūrėti ir komponuoti dramatiškas itin plataus kampo perspektyvas ir kurti dinamiškas nuotraukas, ryškias nuo vieno krašto iki kito.
 
Naudodamiesi „Olympus Viewer 3“ v1.5 „Fisheye Correction“ funkcija, vartotojai gali ištaisyti žuvies akies objektyvo iškraipymus, kad gautų ypač plataus kampo nuotrauką, kurios apytikslis kampas yra 9 mm (35 mm atitikmuo). Dėl geresnio 8 mm žuvies akies objektyvo optinio dizaino minimaliai pablogėja vaizdo kokybė vaizdo kampuose. „Olympus Viewer 3“ žuvies akies taisymo funkcija taip pat suderinama su 40MP didelės raiškos kadrų vaizdais. 
 
Puikius rezultatus lemia mažos dispersijos (ED) elementai, kurie sumažina chromatinę aberaciją, apvalią diafragmą, kad būtų sukurtas natūraliai atrodantis fono neryškumas ir daugiasluoksnius optinius elementai, kurie sumažina akinimo ir vaiduoklio vaizdus.
 
 
l 
 
 
Tokiai rafinuotai fotografijos įrangai M.Zuiko PRO 8 mm Fish eye yra stebėtinai tvirtas. Jums nereikės nerimayti dėl lietaus, vėjo, purvo ... ir jis yra net atsparus šalčiui iki -10 ° C. Įsivaizduokite savo geriausius gamtos kadrus iš įspūdingos žuvies akies perspektyvos!
 
Tiesiogiai suderinamas su „E-System“ kameromis. Suderinamas su „Micro Four Thirds“ skaitmeniniais fotoaparatais (PEN OM-D) naudojant MMF-2 arba MMF-3 („Four Thirds“ objektyvo adapteris su „Micro Four Thirds“ objektyvo adapteriu). MMF-3 yra atsparus dulkėms ir vandens lašams, skirtas naudoti su tokio tipo objektyvais ant dulkių ir purslų atsparaus korpuso. Atkreipkite dėmesį, kad AF veikimo efektyvumas gali sumažėti, palyginti su buvimu ant E-sistemos korpuso.
 
k 
 

Ypatybės 

• Įstrižas žuvies akies objektyvas - 180 ° matymo kampas
• Mažiausias plataus kampo makro kadrų darbo diapazonas
• Minimalus 2 cm atstumas nuo objektyvo fotografuojant plačiu kampu
• ED objektyvo elementas minimaliam chromatiniam iškraipymui
• Apskritoji diafragma natūraliai atrodančiam neryškiam fonui
• Daugiasluoksnis lęšių elementų paviršius, siekiant sumažinti atspindžius ir šviesos sklaidą
• Atsparus dulkėms ir vandens lašams
• Tinka fotografuoti po vandeniu naudojant papildomą objektyvą PPO-E04 ir kartu su „Olympus E-300“ ir „PT-E01“ povandeniniu dėklu. 
 

Svoris 485 g

Pristatymo laikas 5-19 d.d.

Specifikacija
Gamintojas(?) Olympus
Tipas
Stabilizavimas
Kadro dydis
  Svoris 485 g
Pristatymo laikas 5-19 d.d.
Fokusavimas
Prekės kodai

09060KVG

Atsiliepimai

0 vidutinis įvertinimas (0 įvertinimų)

 0
 0
 0
 0
 0

Palikite atsiliepimą

Vertinti gali tik prisijungę vartotojai.

Palikti pirkėjų atsiliepimai (0)

Atsiliepimų kol kas nėra. Būk pirmas!