+370 604 01010
I-V 09:00 - 18:00

Priežiūra ir remontas

audlaim2014-07-02

sveiki,pasikartosiu Sveiki,noriu pasiteirauti ar atliekate diagnostika ar kaip kitaip nustatote defektą? Mano vaizdo kamera Sony HVR Z1E filmuojant ant plataus kampo kitaip tariant nepriartinus vaizdas miglotas ir toliau esantis objektai visai neryškus, o priartinus objektą vaizdas ryškus ir švarus ,fokusas atrodo veikia gerai išbandyti visi nustatymai diafragmos ir taip tol.Ar galimas daiktas kad su lešiais kas negerai ar koks sensorius apsitraukęs ar kažkas panašaus,ar įmanomas remontas pas jūsų? ar Lietuvoje kas kalibruoja esant reikalui ar atlieka diagnostiką ačiu labai

Gintautas Drakšas answered2014-07-02 13:46:46

Sveiki, pasiskambinkite meistrui, 861113559, Jonas, patars arba apsiims tvarkyti.

audlaim2014-06-10

sveiki, turiu vaizdo kamerą Sony HVR Z1E yra tokia problema,filmuojant nepriartinus vaizdas yra nelabai ryškus toks kaip miglą, priartinus vaizdas ryškus, nustatymai išbandyti visi, fokusas ir taip tol. Lęšiai atrodo švarūs, ką reiktu daryti? pridedu nuoroda pavyzdį iš šios kameros. http://youtu.be/BrIhrl798PQ Ačiū jums labai

Gintautas Drakšas answered2014-06-10 00:00:00

Sveiki. Veikiausiai visgi tai bus kameros fokusavimo problema, esant atvirai diafragmai vaizdas jau savaime yra kiek „minkštesnis“, o artinant diafragma kiek priveriama, tad vaizdas kaip ir savaime pasitvarko, kai kurios Sony HVR Z1E kameros turėdavo šią problemą, pabandykite neartinant kažka pafilmuoti iš arti. Jei kamera nepataiko sufokusuoti, veikiausiai be serviso neapsieisite. Dažniausiai kamera siučiama perkalibravimui.  Keletas nusiskundimų - čia.

karamela22013-07-09

netyčia ištryniau kompiuterinę kamerą. ką reikėtų daryti tokiu atveju? ieškojau informacijos internete bet nelabai radau... gal galite padėti?

Eligijus Levanas answered2013-07-11 00:00:00

Sveiki,

Instaliuokite kameros tvarkykles, kurios turi būti pridėtos prie kameros ar kompiuterio programinės įrangos.

DovydasP2013-05-16

Turiu video kamerą Panasonic NV-GS 11, atsitiko problema, neberodo kas nufilmuota ir atlenkus ekranėli nera vaizdo, ar įmanoma suremontuoti ir ar apsimoka. Dėkoju už atsakymą

Linas Miknius answered2013-05-16 00:00:00

Nuneškite kamerą į techninio aptarnavimo centrą, kur meistras preliminariai pasakys, kiek tai kainuos. Tada nuspręsite, ar verta taisyti, ar tuos remontui išleistinus pinigėlius priskirti prie naujos kameros pirkimo sumos. Pirkti naujos tokios kameros, kai aplinkui pilna pigių aukštosios raiškos kamerų, jau nebeapsimoka. Ji reikalinga, nebent turite daug video medžiagos, užsaugotos miniDV kasetėse. Tačiau jei vaizdas su garsu transliuojamas į televizorių, ar į kompiuterį, tai to sakyčiau ir pakanka, o filmavimui, pagalvokite apie aukštosios raiškos kamerą.

jummis2013-04-28

Jau beveik metai turiu Panasonic SD900, liuks kamera. Bet štai pradėjo neveikt Auto Fokusas. Perjungus į rankinį - tas pats, ryškumas randamas (AF ir MF) tik tam tikram atstume (labai arti ir tam tikrame translokavimo atstume). Gal galėtumėt patarti į ką kreiptis ir kas tai per gedimas (finansiškai). Iš anksto dėkingas.

Linas Miknius answered2013-04-28 00:00:00

http://www.fotofabrikas.lt/puslapis-17.html

Čia rasite Panasonic garantinio aptarnavimo centrų kontaktinius duomenis. Tik meistras pasakys, kokios ten bėdos su Jūsų kameryte.

saulyzas2013-03-05

Sveiki. Nusipirkes video kamera ( Sony HDR-CX260 ), aprasyme perskaiciau kad ilgesniam laikui nenaudojant kameros, jos baterija patartina laikyti iskrauta. Asmeniskai visada galvojau kad atviksciai, reikia laikyti ikrauta. Tai kaip ten istikro. Aciu.

Linas Miknius answered2013-03-05 00:00:00

Po kiekvieno filmavimo, jei planuojama, kad ir kelių valandų pertrauka, bateriją rekomenduojama nuimti nuo kameros, nes ir išjungta kamera šiek tiek elektros energiją eikvoja. Tokiu būdu teks dažniau įkrovinėti, o baterija turi tam tikrą skaičių įkrovimo/iškrovimo ciklų. Žinoma baterija sensta ir nenaudojama, tačiau šį procesą galima ir sulėtinti. Kuo baterija gyvena vėsesnėje aplinkoje, tuo jos tarnavimo laikas (su filmavimo laiku yra priešingai) yra ilgesnis. Visiškai įkraukite baterijas tik prieš filmavimą, nes jei pilnai įkrautą bateriją paliksite saulės kaitroje, ji gali ir negrįžtamai sugesti. Visiškas iškrovimas taip pat nepageidautinas. Taigi, jei planuojate ilgesnį laiką nefilmuoti, laikykite bateriją pusiau įkrautą, nuimtą nuo kameros, kur nors vėsioje vietoje.

Kotryna1112013-01-02

Sveiki‼ Norėčiau paklausti ar būtų įmanoma atkurti vaizdo įrašus, kuriuos netyčia ištryniau nuspausdama myktuką ,,format HDD'' ir tada visi vaizdo įrašai dingo...O visi įrašai man labai svarbūs. Kamera Panasonic SDR-H80. AČIŪ ‼

Linas Miknius answered2013-01-03 00:00:00

Garantijos nėra, tačiau įmanoma. Jums reikia susirasti gerą kompiuteristą, turintį patirties su ištrintų failų atsatatymu. Yra programos, gebančios atkurti informaciją net ir po laikmenos suformatavimo. Tik jokiu būtu dabar nebefilmuokite, nes kiekviena naujai nufilmuota sekundė, mažina medžiagos atstatymo tikimybę.

Pavka2012-12-15

Turiu vaizdo kamerą Samsung mdelis: VP A17. Kokį akumuliatorių galima pritaikyti

Linas Miknius answered2012-12-16 00:00:00

BCA134 yra talpus ir tinkantis Jūsų kamerai akumuliatorius.

sketmenas2012-04-15

SVEIKI! turiu kameryte SONY HDR-TG3E. kokiu reikia kabeliu kad ja ikraut is tinklo 220v , zinoma as galiu isemes baterija deti ant pakrovejo kuri turiu ir kraut -bet as nenoriu kiekviena karta isimineti baterijos ir vel ja ideti. gal yra laidas koks tiesiogiai i kamera is tinklo -gal galit jo numeracija ir pavadinima parasyti as pasiziureciau kur gaut. ir dar kokiu laidu reik kad tiesiogiai is kameros jungtis prie kompiuterio ir prie televiziriaus HDMI jungtim . Kamerytej HDMI jungties skyle mazesne o telike ir kompe didesne-tai koks laidas tada tiktu jai numeris ir pavadinimas. aciu labai kad padesit man.

Linas Miknius answered2012-04-15 00:00:00

Prie šios kameros turi būti stovelis-laikiklis (angl. doking station), į kurį pakrovimui kišasi iš adapterio/pakrovėjo laidas su specialiu kištuku. Prie kompiuterio kamerą reikia jungti per USB kabelį, o prie televizoriaus per HDMI. Abiejų kabelių vieni galai yra standartiniai, o kiti tokie, kokie yra kameroje: USB tikriausiai vadinasi Mini-B, o HDMI - Type C arba Type D, tiksliai negaliu pasakyti. Protingiausia būtų nusinešti kamerą į elektronikos parduotuvę ir ten išsiaiškinti, kokio tipo šie kištukai.

mcejus2012-03-05

Sveiki, gal galite pasakyti kas nutiko mano kamerai, įrašant vaizdą kaip ir viskas gerai, o štai peržiūrint tai ką įrašiau, vaizde rožiniai dryžiai, ir vaizdas striginėja. Taip pat būtent bandant paskutinį kartą kamera paprašė valimo kasetės, bet paskui nebeprašė. Taip pat atkuriant ankščiau įrašytas kasetes (prieš gedimą) vaizdas analogiškas. Kas tai gali būti, kažkas rimčiau, ar gali būti ir galvutės užsinešimas? Labai ačiū už atsakymą. Kad būtų viskas aiškiau pridedu video: http://www.youtube.com/watch?v=xuPsrsF4jD0&hd=1

Gintautas Drakšas answered2012-03-05 00:00:00

Sveiki. Valymo kasetė dažniausiai nepadeda, nors profilaktikai kartai pravartu ją kartas nuo karto paleisti. Bet jei norite kameros galvutę normaliai pravalyti, pats to geriau nedarykite. Duokite meistrui. jis išvalys ir pasakys, ar čia galutinai galvutės užterštumas kaltas, ar kas daugiau nutikę.

Gintautas Drakšas answered2012-03-05 00:00:00

Galvutės užteršimas atrodo kaip maži mirguliuojantys juodi stačiakampiai. Tad nelabai su tuo siečiau. Raudonos pašvaistės apačioje, įrašo pradžioje, tai sakyčiau matricos triukšmai/gedimas, kurios neturi matytis peržiūrint anksčiau filmuotas kasetes, dėl kurių įrašo kokybės jūs esate tikri. Horizontalios juostos gali būti kameros juostelės traukimo mechanizmo problemos. Reikia kamerą nešti pas meistrus ir parodyti jiems šią filmuotą medžiagą.

1 of 8 pages
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 8
  6. Next
10 of 72 questions

Ask a question