+370 604 01010
I-V 09:00 - 18:00

Nikon Speedlight SB-5000

Rekomenduojame
Nikon
Nikon Speedlight SB-5000
579.99
Pratęsta garantija
Užsakoma prekėPrekyboje Yra
Pristatymas 5-19 d.d.
Liko 10 vnt.
Turite klausimų? +370 604 01010 Siųskite užklausą

Nikon Speedlight SB-5000 aprašymas

Greita, patikima ir universali blykstė SB-5000 užtikrina neprilygstamą apšvietimą lauke ir studijoje. Radijo signalai veikia 30 m atstumu, jie suteikia galimybę pasitelkti sudėtingą sąranką naudojant blykstę ant fotoaparato ir ne ant fotoaparato – dabar galite dirbti net aplinkoje, kurioje regėjimo lauką kažkas užstoja arba optinis signalas gali būti silpnesnis dėl ryškios saulės šviesos. Dėl naujos įmontuotos aušinimo sistemos galima užfiksuoti daugiau kaip 100 greitų kadrų blykstei veikiant visa galia. O fotografams, negalintiems praleisti nė akimirkos nuoseklaus pasakojimo, naudingi lengvos, kompaktiškos blykstės SB-5000 tvarkingi valdikliai, leidžiantys blykstę valdyti intuityviai.

PROFESIONALAMS SKIRTA SPEEDLIGHT BLYKSTĖ NEPRILYGSTAMAM APŠVIETIMUI

SB-5000 sukurta taip, kad atitiktų profesionalų, dirbančių lauke ir studijoje, reikalavimus; tai i-TTL Speedlight blykstė, suderinama su FX ir DX formato DSLR. Ši Speedlight blykstė veikia kaip ant kontaktinės jungties tvirtinamas blykstės įrenginys, belaidis valdiklis arba nuotolinis įrenginys, tai Nikon kūrybingo apšvietimo sistemos (CLS) dalis. Tai pirmoji Nikon Speedlight blykstė, valdoma nenaudojant laidų, t. y. radijo bangomis, todėl nereikia tiesaus regėjimo lauko tarp pagrindinės ir šalutinės blykstės, padidėja patikimumas fotografuojant ryškioje saulės šviesoje. Fotografuojant greitai, Nikon nauja integruotoji aušinimo sistema padidina nuoseklių kadrų skaičių ir užtikrina, kad nebus nereikalingų pertrūkių. Kiti ypatumai: vadovo numeris 34,5 ir platus 24–200 mm FX formato priartinimo diapazonas (14 mm su sklaidytuvu). Dėl supaprastintų valdiklių ir meniu paprasta naudoti, o kompaktiška lengva konstrukcija leidžia patogiai naudoti pritvirtinus prie kameros. Yra trys apšvietimo lauko raštai, todėl galima visiškai reguliuoti blykstės aprėptį, pritaikant ją prie aplinkos, kurioje fotografuojama. Įtaisytasis sklaidytuvas ir balta kortelė, taip pat pridėtas skaidytuvo kupolas, derinami su Nikon pasirinktiniais spalvų filtrais, kad dar labiau išplėstų jūsų kūrybines galimybes.

VALDYMAS SUDĖTINGOSE SITUACIJOSE: RADIJO BANGOMIS VALDOMAS PATOBULINTAS BELAIDŽIO APŠVIETIMO VALDYMAS

Skirta naudoti sudėtingose fotografavimo situacijose, SB-5000 visiškai palaiko naują Nikon kūrybingo apšvietimo sistemos (CLS) valdymo radijo bangomis funkciją. Dabar galite paleisti vieną arba kelis blyksnius naudodami SB-5000 ir WR-R10 belaidį nuotolinio valdymo įtaisą. SB-5000 geba lanksčiai reaguoti į tolimo apšvietimo iššūkius, todėl galite kurti ir valdyti beveik bet kokius blyksčių sąrankos variantus, įskaitant sudėtingus daugialypius išdėstymus. Naudojant su WR-R10 belaidžiu nuotolinio valdymo įtaisu, galimos grupės iki šešių SB-5000 įrenginių. Optinis valdymas taip pat visiškai palaikomas, tai reiškia, kad kitos Speedlights blykstės tinkamos kelių blyksčių sąrankoms. 

PROFESIONALAMS SKIRTA SPEEDLIGHT BLYKSTĖ, NEĮKAISTANTI NET PO DAUGYBĖS KADRŲ

Nuo raudono kilimo iki kilimo ir leidimosi tako – blykstė SB-5000 sukurta taip, kad visur atlaikytų spaudimą. Kad geriau veiktų fotografuojant greitai, blykstėje SB-5000 yra nauja Nikon Speedlight aušinimo sistema – geriausia pasaulyje* uždedamų kompaktiškų įrenginių vidaus temperatūros kontrolės sistema. Ši greita ir patikima blykstė pasiekia įspūdingą 120 blyksnių 5 sekundžių intervalais, arba 84 blyksnių 3 sekundžių intervalais, greitį. Blykstei veikiant visu pajėgumu, galima užfiksuoti daugiau kaip 100 greitų kadrų iš eilės. Sistema slopina karščio susidarymą blykstės galvutėje, kad ji neperkaistų – apsauga nuo karščio niekada nebuvo geresnė. 

VIENTISAS INTEGRAVIMAS SU PRIPAŽINTA NIKON KŪRYBINGO APŠVIETIMO SISTEMA (CLS)

Blykstės SB-5000 pagrindas yra Nikon i-TTL (išmanusis Through-The-Lens) blykstės valdymas, dėl kurio Nikon Speedlight blykstės gali bendrinti svarbią ekspozicijos informaciją su DSLR įrenginiu, suderinamu su CLS. Blykstę SB-5000 galima valdyti radijo bangomis, jei tai patobulinto belaidžio apšvietimo sąrankos dalis, arba valdyti įprastu būdu naudojant regos lauko optinį valdiklį. Vienas iš veikimo patobulinimų yra suvienodintas blykstės valdymas, teikiantis papildomą sistemos valdymo lygį. Dabar blykstę SB-5000 naudoti arba jos nustatymus keisti galite iš fotoaparato meniu arba kompiuterio, kuriame paleista Camera Control Pro 2, kai įrenginys yra prijungtas prie fotoaparato korpuso. 

KOMPAKTIŠKA KONSTRUKCIJA, TVARKINGAS VALDYMAS

Lengvesnė už savo pirmtakes ir intuityviau naudojama blykstė SB-5000 pakeista galvojant apie patogumą. Skirtumą pastebėsite vos uždėję SB-5000 ant fotoaparato arba įdėję į kelioninį krepšį – kompaktiškas blykstės korpusas sveria tik 420 g. Tvarkingame valdymo pulte rodoma daug lengvai įskaitomos informacijos. Sukamasis kryptinis valdiklis ir mygtukas „i“ leidžia greitai pasiekti dažnai naudojamas arba personalizuotas funkcijas – pavyzdžiui, paspaudus mygtuką „i“, iš karto sąraše rodomi pagrindiniai blykstės nustatymai fotografuojant su viena blykste arba naudojant patobulintą belaidžio apšvietimo valdymą. Kaip ir anksčiau, blykstės SB-5000 galvutę galima pakreipti žemyn 7° arba iki to 90° ir pasukti horizontaliai 180° į kairę arba į dešinę. 

Pristatymo laikas 5-19 d.d.

Nikon
Specifikacija
Gamintojas(?) Nikon
Tipas
Pristatymo laikas 5-19 d.d.
Prekės kodai

00932KVG 496075914633

Atsiliepimai

4 vidutinis įvertinimas (1 įvertinimas)

 0
 1
 0
 0
 0

Palikite atsiliepimą

Vertinti gali tik prisijungę vartotojai.

Palikti pirkėjų atsiliepimai (1)

  • Rápido, fiable y versátil, el SB-5000 proporciona una iluminación inigualable en el campo y en el estudio.
1 iš 1 puslapių
  1. 1
1 1 atsiliepimai